La Fundació Leo Messi, amb el suport de la Fundació FC Barcelona, remodela les consultes pediàtriques de l’Hospital Germans Trias de Badalona | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 01/05/2012

Els nous espais permetran dur a terme un 25% més de visites cada any i consolidar el paper de referència del centre al Barcelonès Nord i el Maresme.
L’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol de Badalona ha posat en marxa a principis d’aquest 2012 les noves consultes externes d’especialitats pediàtriques, que han estat remodelades gràcies al finançament de la Fundació Leo Messi, amb el suport de la Fundació FC Barcelona i la coordinació de la Fundació Ànima. Els nous espais, fruit de la remodelació de les antigues consultes, passen de 7 a 10 punts d’assistència, augmenten considerablement el confort dels més petits, unifiquen les especialitats pediàtriques de l’hospital i permetran augmentar un 25% les visites anuals, passant de prop de 20.000 a més de 25.000.
Tot plegat reforça de nou el paper de l’Hospital Germans Trias com a centre públic de referència al Barcelonès Nord i el Maresme.
Aquest és un pas més en la col·laboració de l’hospital amb la Fundació Leo Messi, que té com a precedent recent l’acord pel qual especialistes argentins en Pediatria i en Oncologia infantil es formen al centre badaloní i en d’altres de barcelonins. Alhora, el treball conjunt entre la Fundació FC Barcelona i la Fundació Leo Messi estreny els lligams entre totes dues entitats, que tenen
signada una aliança de col·laboració des del 2009. En aquest sentit, fa poques setmanes es va anunciar la col·laboració de les dues fundacions amb l’Institut Català de la Salut en la lluita contra el Chagas.


Més espai
A les consultes pediàtriques de l’Hospital Germans Trias s’hi feien fins el 2012 visites de totes les subespecialitats de Pediatria; Cirurgia pediàtrica; Ortopèdia i Traumatologia; Al·lergologia, i Pediatria Social. Gràcies a l’ampliació d’espais, ara també s’hi poden dur a terme les visites de Dietètica i nutrició i d’Educació diabetològica pediàtriques, que abans es feien en espais separats.


Fundacions Leo Messi, Ànima i FC Barcelona
La Fundació Leo Messi va néixer el 2007 per decisió pròpia de Leo Messi i de la seva família, com a agraïment pels èxits assolits pel jugador. La tasca de la fundació es centra en projectes d’ajuda als nens en situació més vulnerable, en l’àmbit de l’educació i de la salut.
Ànima Fundació és una organització sense ànim de lucre que manté un ferm compromís per millorar la qualitat de vida dels nens amb malalties cròniques i/o terminals. Ho fa oferint assistència integral i desenvolupant projectes que van des de l’atenció individual fins l’atenció a la infància en general: d’assistència psicològica i social, de finançament i desenvolupament, de teràpies de suport, i de millora de la qualitat de vida dels nens i les seves famílies.
La Fundació FC Barcelona és l´entitat que dóna forma a la responsabilitat social corporativa del FC Barcelona, principalment usant l´esport com a eix vertebrador per fomentar els valors cívics i l´educació entre la infància i la joventut de Catalunya i del món. Per dur-ho a terme, la Fundació FC Barcelona se serveix de diversos programes, campanyes i aliances en l’àmbit català i internacional. Els programes de la Fundació arriben a més de 220.000 beneficiaris a tot el món.
En la reforma de les consultes d’especialitats pediàtriques de Germans Trias també hi han col·laborat Olnaf Arquitectura, Forats de Llúria, Porcelanosa, Gas Natural, Pintures Bruguer/Akzo Nobel, Ikea, Sony i PlayStation

Deixa un comentari