La Fundació Institut de Trastorns Alimentaris (FITA) celebra el seu 10è aniversari amb una jornada d’activitats per a famílies i pacients | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 21/11/2012

El proper dissabte 24 de novembre la Fundació Institut de Trastorns alimentaris (FITA) organitza diferents actes amb motiu dels 10 anys de la creació de la fundació. Pacients, familiars, membres del Patronat i col·laboradors participaran en la celebració que tindrà lloc durant tot el matí a l’hospital de ITA d’Argentona.
Els pacients i les famílies seran els principals protagonistes, participant en diferents tallers artístics i creatius dirigits per especialistes de diferents àmbits: un taller de fotografia amb Montse Campins; de flors amb l’interiorista Alfons Tost; un taller de roba dirigit per la dissenyadora de moda Totón Comella, de TNC; d’escriptura amb la periodista Mercedes Clapés; i un taller de joies fetes amb aliments, dirigit pels joiers i orfebres Pilar Garrigosa i Xavier Monclús. A l’acabar els tallers, es realitzarà una exposició amb les peces creades en cada taller.
Les famílies també podran participar, juntament amb els seus fills, en una gimcana familiar, que sota el lema Creando Vínculos, farà que juguin, participin i col·laborin en unes probes lúdiques i competitives, totes amb un transfons terapèutic.
Per finalitzar l’acte, Francesd Romeu, professor de periodisme de la Universitat Ramon Llull, realitzarà una conferència amb el títol: ‘Família i societat: educant en valors’.


Dia: dissabte 24 de novembre              
Hora:
de 10 a 14h
Lloc: Passeig Baró de Viver 58, Argentona


FITA és una entitat sense ànim de lucre fundada el 2002, per a la prevenció, formació, investigació i creació de nous recursos socials per a persones amb Trastorns de la Conducta Alimentària (TCA)

Deixa un comentari