Publicat el 20/02/2020

El dijous 20 de febrer a les 13 h, La Fundació Iluro atorga 40.000 euros en ajuts socials propis en un acte  a la Casa Coll i Regàs

El Patronat de la Fundació Iluro ha seleccionat 11 projectes dels quals han valorat la qualitat de la intervenció, la utilitat social i el treball en xarxa.
També s’han tingut en compte aspectes com l’experiència en el sector i l’impacte generat al territori. L’import total dels ajuts per a aquest any és de 40.000 euros.

La Fundació Iluro aposta per la millora social al municipi amb aquesta convocatòria d’ajuts a projectes socials, que pretén visibilitzar i dotar de recursos a les millors iniciatives que es duen a terme a la nostra ciutat i que busquen la millora de la qualitat de vida de col·lectius amb especials dificultats.
Els col·lectius a prioritzar en el marc d’aquests ajuts són infància i família, gent gran i les persones amb discapacitat, amb trastorn mental i/o toxicomanies.

Les entitats que rebran l’ajut de la Fundació Iluro són:
 AAVV Rocafonda – Ciutat Jardí
Càritas Interparroquial
Carta Per la Pau ONU
Centre de Formació i Prevenció
Centre la Volta
Espai Joäo Martí
Fundació el Maresme
Fundació Fedamar
Fundació Friends
Fundació Sant Joaquim
TARPUNA Cooperativa
La Fundació Iluro segueix anualment atorgant ajuts econòmics i ho complementa amb altres accions socials com la cessió d’espais propis, els clubs de lectura adreçats a col·lectius en risc i liderats per voluntaris culturals, i la contractació responsable per als serveis de neteja dels seus espais, fomentant la inclusió laboral de persones amb discapacitat.
Dia atorgament Premis: Dijous, 20 de febrer
Hora: les 13h
Lloc: Casa Coll i Regàs, Carrer d’Argentona, 55 de Mataró

 

 

Deixa un comentari