Publicat el 04/07/2019

La Fundació Iluro mantindrà i potenciarà l’activitat esportiva que actualment s’ofereix des de la Fundació Laru i treballarà per introduir programes on l’esport sigui una eina d’integració social

El dilluns 1 de juliol es va signar l’acord de fusió per absorció de la Fundació lluro i la Fundació Laru. Amb la fusió, la Fundació Iluro incorpora als seus actius tot el patrimoni de la Fundació Laru i al seu equip de professionals.
L’acord ha estat treballat durant mesos i persegueix sumar esforços per aconseguir potenciar els recursos actuals i oferir serveis culturals i esportius de qualitat.
L’actual complex esportiu situat a la Riera de Can Gener de Mataró inclou una piscina, una sala de fitness/gimnàs, cinc pistes de pàdel, dues pistes de tennis, un camp de futbol convertible en dos camps de futbol-7, un camp de futbol-sala, on es realitzen un gran nombre d’activitats com competicions de futbol, tennis o pàdel, activitats dirigides, classes de pàdel i tennis, o diferents campus d’estiu dins d’un entorn natural i a l’aire lliure.

Amb aquesta fusió la Fundació Iluro té una nova oportunitat per seguir treballant per assolir el repte de mantenir els valors fundacionals i l’esperit de servei a la ciutat
Fundació Iluro – La Riera 96, 2n –  Mataró

Deixa un comentari