Publicat el 30/11/2020

La Fundació Hospital se suma aquest 1 de desembre al #GivingTuesday una iniciativa d’abast mundial que pretén dedicar un dia a la generositat i a les donacions

El moviment global de solidaritat que impulsa la cultura de la cooperació a través de donacions a diferents causes socials, #GivingTuesday, compta per primer any amb dos projectes de la Fundació Hospital.
La iniciativa solidària creada com a resposta a la comercialització i el consumisme abans de la temporada nadalenca, se celebrarà aquest any l’1 de desembre, després del #BlackFriday i el #CyberMonday.
La Fundació Hospital se suma a aquesta gran iniciativa global amb l’objectiu de formar part d’aquest moviment i aconseguir suport per els seus dos projectes de la campanya #Dol&Covid; Famílies en Dol i Grups de Suport per l’acompanyament al dol a persones que es troben en una mateixa situació de pèrdua.
Si s’assoleixen els objectius de donacions, la Fundació Hospital podrà ampliar l’atenció i el suport al DOL per la pèrdua d’un ésser estimat a causa del COVID, de manera gratuïta a infants, adolescents i famílies en situació de vulnerabilitat i en risc d’exclusió social, i que, arran de la situació socioeconòmica familiar, no hi tenen accés per cap altra via.

La campanya es pot seguir a través de les xarxes socials, des de la web de la Fundació Hospital (https://fundaciohospital.org/) i la web Giving Tuesday (http://givingtuesday.cat/).

* #GivingTuesday és un moviment global que va arribar a Espanya fa 6 anys com a resposta a la necessitat de promoure la solidaritat i buscar un futur millor per a tots nosaltres i per a futures generacions, en línia amb el que s’estableix en el punt 17, Revitalitzar les aliances Mundials per al Desenvolupament sostenible.
* #GivingTuesday és el clar exemple de com la unió fa la força, i des de la Fundació Hospital ens sumem per fer més força, ja que aquesta beneficia la societat i ajuda a preparar les generacions futures a créixer en una societat responsable i solidària.

Deixa un comentari