La Fundació Fenexy presenta a Calella la FENEXY RACE 2012, primera cursa popular a favor de la investigació en lesions medul·lars | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 28/04/2012

La Fundació Fenexy, entitat centrada en el finançament de la investigació per a la cura de les lesions medul·lars, organitzarà el proper diumenge 6 de maig la primera edició de la FENEXY RACE, una cursa popular i benèfica de dos circuits al passeig marítim de Calella que comptarà amb la presencia de 1000 corredors.
Web oficial:
www.fenexyrace.com
 
La Fenexy Race es va presentar oficialment el passat divendres 9 de març, a les 10.15 h a la Sala d’actes de l’Ajuntament de Calella amb la presència de l’Alcaldessa Montserrat Candini i el tinent d’alcaldia Xavier Arnijas acompanyats del president i fundador de la Fundació Fenexy Carles Alcolea.
El popular atleta i agent de borsa Josef Ajram, ha contribuït amb l’esdeveniment cedint la seva imatge per al cartell oficial de la cursa.


Es tracta d’una carrera atlètica de caràcter benèfic i popular dirigida a tot tipus de corredors, tant esportistes d’elit com amateurs i es preveu una participació de 1000 persones. Totes les inscripcions es destinaran a la Fundació Fenexy amb l’objectiu que pugui seguir treballant en potenciar i difondre la missió de la Fundació Fenexy: Finançar les investigacions amb més potencial per a la curació de les lesions medul·lars.
La cursa tindrà lloc el diumenge 6 de maig i comptarà amb dos recorreguts:


Un de 5 km (amb sortida a les 9:00h) i un altre de 10 km (amb sortida a les 10:00h) que es realitzaran al passeig Manuel Puigvert i el passeig de Garbí.


El circuit de 10 km estarà homologat per la Federació Catalana d’Atletisme un mes abans de l’esdeveniment, pel que la Fenexy Race entrarà dins del calendari català de curses en ruta 2011-2012.
Ambdues proves comptaran amb el sistema de cronometratge ChampionChip i tots els participants rebran una samarreta tècnica commemorativa de regal.


Més informació sobre la fundació:
La Fundació Fenexy (
www.fenexy.org) és una organització privada i sense ànim de lucre, centrada en el finançament de les investigacions mèdiques amb més potencial en el camp de les lesions medul•lars a nivell internacional i la divulgació científica i social relacionades amb la medul•la espinal.


Fenexy gestiona un sistema anual de BEQUES destinades exclusivament a
investigacions en lesions medul·lars. Disposa d’un comitè científic format per set doctors experts en el camp de la regeneració medul·lar, com el Doctor Joan Vidal, Cap de la Unitat de Lesionats Medul·lars de l’institut Guttmann, que s’encarrega d’avaluar i decidir a quines investigacions donarà suport Fenexy amb la suma de totes les donacions particulars.

Deixa un comentari