Publicat el 04/11/2019

Enguany, el protagonista del calendari és en Santi, il·lustrat per la jove dibuixant mataronina Lara Sánchez, qui fa una passejada pels mesos de l’any remarcant les singularitats de cadascun d’ells

La Fundació el Maresme posa a la venda el seu Calendari Solidari 2020 amb el lema “Fem Cadena”, una campanya que té com a objectiu que cada persona s’emporti 5 calendaris i els faci arribar al seu entorn més proper per recaptar fons per a les diferents necessitats d’inversió dels centres de la Fundació.
La cadena la comencen 17 establiments del NeM (Negoci Empresa Mataró), que se sumen a la campanya esdevenint punts de venda del Calendari Solidari de l’Entitat: Abacus, Bambalines, Can Prims, Decor Stil, El Pi, La Xarcuteria, Masley & Leymans, Mim’s, Mirada de Ángel, Nem-UBM, Modulmat, Novo, Pell Tolrà, Pérez Sabaters, Perruqueria Joaquim, Ponys i Restaurant Eume. El calendari té un cost de 5€ i també es pot adquirir a qualsevol dels centres de la Fundació el Maresme. En total s’han imprès 2.000 unitats.
En Santi com a protagonista. El Calendari Solidari 2020 de la Fundació el Maresme vol connectar amb els petits de la família i apropar el seu entranyable personatge, en Santi, a les llars que totes les persones que ens envolten.
Enguany, l’il·lustra la jove dibuixant mataronina Lara Sánchez, i ho fa amb la seva mirada i el seu estil particulars: afegint-li una tireta. El calendari està carregat de vida i color, i en ell en Santi fa una passejada pels 12 mesos de l’any remarcant les singularitats de cadascun d’ells.

Un any més, el calendari solidari de la Fundació el Maresme és possible gràcies al suport d’una vintena d’empreses i entitats de la comarca.

Deixa un comentari