La Fundació el Maresme impulsa una nova línia de treball per garantir la seva sostenibilitat | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/09/2012

El Centre Especial d’Ocupació (CEO) de la Fundació el Maresme s’integra amb O2 (empresa de neteja líder a Mataró) per potenciar un servei de neteja de comunitats de veïns i pàrquings. L´objectiu es triplicar en un any el nombre de treballadors dedicats a aquest servei.
La Fundació vol potenciar la línia de neteja ja existent creant una nova branca enfocada a l’àmbit privat, com es ara les comunitats de veïns i els pàrquings privats.
Fins ara el CEO nomes treballava per l’empresa publica GINTRA, però amb la incorporació d’O2 s’afegirà una nova cartera de clients i guanyarà en professionalitat gràcies a la seva experiència en el sector.
La direcció actual d´O2 serà la responsable de liderar aquesta nova línia del CEO.
L’objectiu d’aquesta fusió es triplicar l’activitat que te el CEO. Actualment te 4 treballadors contractats per a desenvolupar aquestes activitats, els quals treballen exclusivament per GINTRA. A finals de 2013, doncs, s’espera haver pogut incorporar 8 treballadors mes, que s’encarregaran de la nova linia de neteja de comunitats de veïns i pàrquings privats.
Amb aquesta operació, la Fundació el Maresme preten donar un enfocament positiu a la crisi que esta patint el sector i oferir una nova manera de superar la situació actual. Amb aquestes novetats es vol potenciar el caràcter d´empresa d´economia social, sumant valor afegit empresarial i tasca d´integració amb persones amb discapacitat intel•lectual. Així doncs, també es fa una crida als ciutadans per a col•laborar d’una manera innovadora amb la Fundació.
Segons el gerent de la Fundació el Maresme, Albert Vidal, “no es estrictament necessari fer aportacions econòmiques directament, si no que contractar aquest tipus de serveis també es una manera de col·laborar amb la Fundació”

Deixa un comentari