La Fundació Agrupació destina 2.000 euros a un projecte per promocionar les relacions intergeneracionals a Arenys de Mar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/09/2013

La Fundació Agrupació ha destinat 2.000 euros a l’entitat Arenys.org per al desenvolupament d’un programa de formació en l’àmbit de les noves tecnologies per a persones de diferents edats, una iniciativa que té com a finalitat fomentar les relacions intergeneracionals com a eina imprescindible per avançar com a societat. Aquesta subvenció s’emmarca a la convocatòria anual d’ajudes a entitats socials de la Fundació Agrupació.


El projecte, anomenat “De tu @ tu”, es completa amb la realització de diverses trobades i sortides conjuntes que busquen finançar el contacte entre diverses generacions i afavorir que els més joves aprofitin el coneixement adquirit pels més grans al llarg de la seva vida. Elaboració d’audiovisuals, sessions de contes tradicionals i jornades de videojocs són algunes de les activitats que formen part d’aquest programa.

Deixa un comentari