Publicat el 31/03/2020

La crisi sanitària provocada pel coronavirus també ha fet que la fira que any rere any s’estableix uns dies al port esportiu del Masnou hagi estat cancel·lada

L’Ajuntament del Masnou, organitzador de la Fira Comercial i Gastronòmica, i la Federació del Comerç, la Indústria i el Turisme, col·laboradora indispensable, han decidit de mutu acord cancel·lar l’edició d’enguany. Avui dilluns, l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, ha emès un ‘comunicat’ informant de la decisió.
“Ha estat una situació difícil però responsable”, expliquen des de l’organització de la 21a  Fira Comercial i Gastronòmica –que era prevista per als dies 8, 9 i 10 de maig–, però s’ha considerat que “la situació de confinament, cada cop amb mesures més extremes, així com les decisions que se’n deriven, de la mà dels diferents governs i de les autoritats sanitàries, fan del tot imprevisibles les conseqüències en els dies que vindran”.
L’organització també fa referència a l’aturada de tota activitat econòmica a banda de l’essencial, fet que “fa impossible dedicar-se a la preparació logística que qualsevol esdeveniment d’èxit requereix”.
“Dedicar esforços i mesures al ressorgiment de l’economia local” és una de les prioritats que s’ha marcat l’Ajuntament des de l’inici de la crisi sanitària. Per aquest motiu, l’escrit també recull el compromís de “promoure iniciatives perquè masnovins i masnovines puguem gaudir, més que mai, de l’oferta comercial i gastronòmica que tenim al Masnou” quan aquesta situació excepcional acabi.

La mostra anual de la Fira Comercial i Gastronòmica és una trobada per a la gent de la vila i un aparador per als establiments locals. A més d’expositors comercials i gastronòmics, durant els dies de la celebració s’hi inclouen concerts, degustacions, actuacions, espectacles infantils i per a tots els públics, activitats culturals i tallers, entre d’altres.
Caldrà esperar fins a l’any vinent per tornar a gaudir d’aquesta cita tan especial per al comerç i la ciutadania del Masnou.

 

 

 

Deixa un comentari