Publicat el 03/09/2018

Els actes de la Fira Festa d’Estiu es faran al parc de Can Boada, de 5 de la tarda a 10 de la nit

Les regidories de Comerç i Turisme organitzaran una nova edició de la Fira d’Estiu. La mostra inclourà parades de comerços locals i d’artesania, així com una àmplia oferta lúdica i gastronòmica. A més hi haurà música en directe.

El parc de Can Boada acollirà una any més la Fira d’Estiu la tarda-nit del dissabte 8 de setembre. Des de les 5 de la tarda i fins a les 10 de la nit, al recinte firal hi haurà parades d’establiments i restauradors locals i també de productes d’artesania, i un espai gastronòmic on es podrà aprendre a preparar cocktails  o canapès, i gaudir d’una barbacoa mar i muntanya que cuinaran “Els Golafres”.

El taller de cocktails, destinat a persones a partir de 18 anys, disposarà de 45 places i per participar-hi caldrà recollir una acreditació a l’estand de l’Ajuntament.

El programa de la fira també contempla activitats lúdiques per a públics de totes les edats com inflables, dos tallers, un de maquillatge i, un altre, de manualitats amb llaminadures, i l’espectacle I-DOLLS.

L’edició d’enguany torna a apostar per la música en directe. D’aquesta manera, a les 21h hi haurà l’actuació del grup “Los chicos de ayer”, tribut al POP nacional dels anys 70 fins a l’actualitat.

Deixa un comentari