Publicat el 15/10/2019

Us imagineu com seria una emboscada medieval? I una caça de bruixes? La Fira del Bosc Medieval de Canyamars us ho ensenya i es vesteix d’època per traslladar-se al segle X

Un mercat medieval, tallers i contes  faran reviure l’època medieval, però si de veritat us hi voleu endinsar, no us perdeu  l’emboscada dels lladres més temibles a Joana d’Oms i al marquès del castell de Dosrius i Canyamars, i viviu en primera persona com exhibeixen les bruixes caçades dins d’una gàbia, mentre els camperols els llencen tota mena de verdures com a símbol de victòria.
Després d’una darrera edició, la de l’any 2018, marcada i condicionada per la pluja, aquest 2019 la Fira del Bosc-Canyamars Medieval encara una nova cita lúdica amb més ganes que mai, amb les energies totalment renovades i amb un ambiciós programa de propostes per a tota la família.

Els dies 19 i 20 d’octubre, totes aquelles persones que s’acostin al nucli de Canyamars podran gaudir d’una postal única i d’un marc encisador on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.
En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat,  amb els seus carrers i carrerons, racons places i placetes engalanats per a l’ocasió. Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran prendre part d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.
Podeu compartir la festivitat amb l’etiqueta #FiradelBosc19 i consultar el programa al Web  http://firadelbosc.cat/programa-2019/

 

 

Deixa un comentari