Publicat el 25/11/2016

La Fira de Pessebres i Ornaments s’inicia el proper dissabte 26 de novembre a la plaça de Santa Anna on hi serà instal·lada fins decoració nadalenca. 

Avet natural i portalada
Un dels elements característics d’aquesta fira, considerada la segona millor de Catalunya, és l’arbre de Nadal. Enguany s’instal·larà un avet natural de 12 metres d’alçada que prové de tala controlada d’una finca particular acollida als Plans de Gestió Forestal de la Generalitat. L’arbre, patrocinat per Mataró Bus, es convertirà en compostatge un cop s’acabi el Nadal.

Una altra de les novetats d’enguany és la instal·lació d’una portalada d’entrada a la fira de 6 metres d’amplada per 4 metres d’amplada, inspirada en els tradicionals mercats nadalencs centre europeus. També s’ha instal·lat un escenari cobert ambientat en el Nadal on s’hi faran actuacions, per a tota la família, durant tres caps de setmana i dies festius. Aquestes activitats estan organitzades per l’Ajuntament amb la col·laboració de la Coral de l’Escola Montserrat Solà i la Sala Cabanyes.

 Els actors de la Sala Cabanyes també han organitzat un “photocall” perquè tota la família es pugui fer “selfies” amb els personatges de l’obra Els Pastorets que enguany fa 100 anys de la seva primera representació.al 23 de desembre.

La Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament organitza aquesta fira en la que enguany hi participen 27 parades: 5 de productes alimentaris típics del Nadal i 22 amb productes nadalencs on es pot trobar tot el necessari per a la seva primera representació. 

Calendari d´actuacions

-Dissabte 3 de desembre, 18.30 h: Actuació de màgia amb Mag Màgic

-Diumenge 4 de desembre, 18.00 h: Espectacle de titelles “Cagafulles, el follet rondinaire” de la Companyia Patawa

-Dimarts 6 de desembre, 18.00 h: Contes de Nadal a càrrec de la Companyia Vivim del Cuentu

-Dijous 8 de desembre, 18.00h: Espectacle de Nadal amb contes i cançons de la Companyia Espiadimonis

-Dissabte 10 de desembre, 18.00 h: Espectacle de Nadal “El món d’en Juanito” de la Companyia Espiadimonis

-Diumenge 11 de desembre, 18.30 h: Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Montserrat Solà

-Dissabte 17 de desembre, 19.00 h: Ball de les pedretes d’Els Pastorets de Mataró

-Diumenge 18 de desembre, 18.00 h: Espectacle Moxi-Toxi i l’estrella de Nadal de la Companyia Diverta

Deixa un comentari