La Fira de Nadal de Vilassar de Mar, comptarà amb una àmplia oferta de productes relacionats amb les festes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 09/12/2011

Aquest cap de setmana del 10 i 11 de desembre el nucli antic serà l´escenari d´una nova edició de la Fira de Nadal, un lloc idoni per passejar i fer les compres nadalenques. Poder fer les compres al municipi i enfortir el teixit comercial local és un dels objectius que persegueix la Regidoria de Comerç i Empresa en l´organització d’aquest esdeveniment.
La Fira comptarà amb una variada oferta de productes relacionats amb el Nadal, ja siguin gastronòmics, de decoració o de regal. Les diferents parades, una quarantena, estaran distribuïdes entre el carrer Sant Joan, Anselm Clavé i la plaça de l´Era, el dissabte en horari de matí i tarda, i el diumenge, només al matí. Entre elles, hi haurà una nodrida participació de comerços locals, entitats i artesans.
Durant el dies de la Fira hi haurà activitats complementàries com un circuit de bicis a la plaça de l´Església organitzat per Corriol, i des de La Tropa Teatre prepararan una petita actuació a l´espai de Ca la Clotilde, al costat de l´Ajuntament, per promocionar Els Pastorets, que representaran per Nadal. Els matins de dissabte i diumenge tindran un ase perquè els infants es puguin fer fotografies.


 

Deixa un comentari