Publicat el 11/12/2015

L‘encesa de llums de Nadal, l’11 de desembre a la Plaça de l’Ajuntament, serà l’inici de les activitats festives i solidàries que s’organitzen per afavorir l’activitat comercial i recaptar fons per a La Marató de TV3, que enguany està dedicada a la diabetis i l’obesitat.
Serà un cap de setmana ple d’activitats que tindrà com a eix principal la Fira de Nadal. Entre moltes altres propostes, hi haurà un trenet de Nadal —amb inici i final de trajecte al carrer Àfrica i les Heures— caga Tió, inflables, rocòdrom i llits elàstics, tallers, la trobada de corals a l’Església de Sant Feliu, espectacles i exhibicions i proves esportives, com la 8a edició del Cros d’Atletisme.
Les entitats i els centres educatius i la Fundació Aymar i Puig també sumen esforços per a La Marató. L’Associació de Dones Montserrat Roig, la Colla de Gegants, Capgrossos, Grallers i Timbalers, la Coral Polifònica Joia, CEP’S, l’ADF Alella, els Trabucaires del Vi d’Alella, el Casal d’Alella, l’Esplai Guaita’l organitzen actes per recaptar fons. Més informació a www.alella.cat/firanadal.

Deixa un comentari