La Fira de Ceràmica i Terrissa internacional d´Argentona segueix ampliant la seva participació internacional | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 06/07/2012

Argentona, 4, 5 i 6 d´agost  2012
Les noves sol·licituds de participants de països que no havien participat mai en aquesta Fira, amplia el ventall de participants d´arreu del món que tenen com a referent la Fira de Ceràmica i Terrissa d’Argentona i que fan que aquesta es distingeixi com a clarament internacional.
Enguany el país que s´estrena és Moldàvia, una república de l´Europa de l´Est. Rússia, Portugal, i Marroc es mantenen com a participants tradicionals.
A banda d´aquests ceramistes i terrissers internacionals, cal esmentar que el gruix d´assistents prové de Catalunya i Espanya.
El circuit circular tradicional, vertebrat pel Carrer Gran i els carrers del seu voltant, seguirà essent l´escenari de l´edició d´enguany.
La Terrissa tradicional i popular (zona A), amb 25 expositors, estarà ubicada entre el Carrer Gran, la Plaça de Vendre i el Carrer Torras i Bages. La Ceràmica Artística (zona B), amb 35 participants, ocuparà el Carrer Lladó. La  Reproducció de ceràmica antiga i altres  (zona C), amb 15 firaires, es trobarà en el Carrer Bernat de Riudemeia.
 
Us convidem a venir i gaudir de les tradicions ceràmiques d´arreu del món! Els propers 4, 5 i 6 d’agost.

Deixa un comentari