Publicat el 03/06/2014

Les dues fires ocupen una superfície de 9.000 m. La Fira d’Atraccions se situa a l’espai firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, indrets situats tots dins el nou Parc Central. Enguany hi ha 128 atraccions i casetes de fira que, com altres anys, estaran agrupades en funció de la tipologia d’usuaris als quals s’adrecen (infants o adults).
En el marc del conveni de col·laboració que signen anualment la Direcció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Mataró i el Gremi d’Industrials Firaires de Barcelona i Província per organitzar la Fira d’Atraccions i tal com s’ha anat impulsant des de fa tres anys, s’ha acordat una promoció especial per al dimecres 11 de juny, que consistirà en el descompte del 50% del preu del viatge de les atraccions.
El mateix dimecres, de 10.30 a 12.30 hores, es tornarà a repetir l’experiència dels dos anys anteriors amb els infants i joves amb discapacitats físiques, sensorials i psíquiques de les escoles d’educació especial i centres especials de treball de Mataró. L’objectiu d’aquesta iniciativa és que puguin gaudir d’una jornada de fira adaptada a les seves necessitats especials. Els centres participants són l’escola Les Aigües, l’escola l’Arboç i el Centre Especial de Treball CEO de la Fundació Maresme.
Per la seva banda, la Fireta de Primavera, que queda ubicada al passeig de la Ciutadania del Parc Central, aplega 47 expositors, amb una variada oferta d’artesania i articles de regal.
Un any més, els alumnes del cicle superior de primària de les escoles Àngela Bransuela i Josep Manuel Peramàs i l’escola La Llàntia (per primera vegada), participaran a la fireta de Primavera el dia 11 de juny amb 6 parades, mostrant i posant a la venta els productes que han elaborat les cooperatives creades, en el marc del projecte Cultura Emprenedora a l´Escola.
La Fira estarà oberta:  divendres i vigílies festius fins a les 3 h, dilluns 9 de juny fins a les 24 h i la resta de dies fins a les 23 h.

Deixa un comentari