Publicat el 13/07/2020

La finca de Cabrera de Mar organitza “Les Nits de Villa Bugatti”, experiències gastromusicals a l’aire lliure on els assistents poden escoltar el concert i sopar un menú degustació inspirat en les lletres de les seves cançons

Ajudar a rellançar l’activitat cultural i gastronòmica del país i en especial del Maresme. Aquest és l’objectiu principal que s’han marcat els propietaris de la finca Villa Bugatti a l’hora de programar les “Nits de Villa Bugatti”, un cicle musical on cada concert s’acompanya d’un Menú degustació inspirat en el repertori musical de la nit.
Es tracta d’una experiència musical i gastronòmica que permet als assistents fusionar els sentits del gust i l’oïda per endinsar-se en els universos de grups musicals ben diferents: Blaumut, Pep Plaza i la Big Band Jazz Maresme, Daniel Ligorio, Manu Guix, Roger Mas, Port Bo i Judit Neddermann. Tots ells formen part de la programació de les Nits de Villa Bugatti pels mesos de juliol i agost, un cartell creat per la directora musical del Festival, Emma Conde.
Els menús gastronòmics han estat ideats pel xef Toni Vallory i seran elaborats principalment amb productes de proximitat.

La gran extensió dels jardins de Villa Bugatti permet realitzar els esdeveniments a l’aire lliure respectant la distància de seguretat entre els assistents perquè puguin sopar i ballar amb els amics o familiars amb qui assisteixen a l’acte sense haver d’entrar amb contacte amb la resta de comensals.
L’organització garanteix el compliment de tots els protocols sociosanitaris establerts per la normativa de la fase de represa.

Deixa un comentari