Publicat el 18/11/2022

Durant el cap de setmana els veïns i veïnes podran gaudir de diferents propostes per a tots els públics en el marc de la Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria

 

 

 

Dosrius ja ho té tot a punt per acollir els dies 19 i 20 de novembre la tradicional Festa Major de Sant Iscle i Santa Victòria, la Festa Major d’Hivern.
Per a la cita, una de les més esperades del calendari tardorenc dosriuenc, l’Ajuntament i la Comissió de Festes han dissenyat diferents activitats amb l’objectiu de donar la benvinguda a la nova estació i homenatjar els patrons de la parròquia de Dosrius.

Sílvia Garrido, alcaldessa de Dosrius, fa una crida a la participació i explica que la Festa Major d’Hivern de Dosrius presenta aquest any moltes i variades activitats, totes elles pensades perquè puguem sortir al carrer i gaudir amb els nostres veïns i veïnes”.

El programa d’activitats de la Festa Major d’Hivern 2022 es pot consultar íntegrament en aquest enllaç i inclou propostes com teatre infantil en anglès, recollida i exposició de bolets, jocs de taula, plantada i cercavila de gegants, trobada de colles geganteres, correfoc infantil, el veredicte del VI Concurs Fotogràfic, sopar popular d’entrepans, ball de Festa Major, missa solemne, la presentació del llibre “Les cobles de flabiolaires a dues mans. 1865-1965, un segle de músiques populars del Maresme i del Vallès“, exhibició gimnàstica, xocolatada infantil, màgia i una xerrada i presentació dels llibres d’Enric Garcia.

Programa d’Activitats: https://www.dosrius.cat/actualitat/noticies/ja-es-aqui-la-festa-major-dhivern-vine-a-gaudir-ne-el-19-i-20-de-novembre.html

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Dosrius

Deixa un comentari