Publicat el 27/04/2020

La Festa Major de Sant Pere, prevista com cada any per a finals de juny, ha estat cancel·lada a causa de la crisi sanitària del coronavirus, segons ha comunicat l’alcalde del Masnou, Jaume Oliveras, a través d’un ban

“Un cop escoltades les autoritats sanitàries, reunida la Comissió de Festes i amb l’acord de tot el consistori, hem pres la decisió que no hauríem volgut prendre mai. I és així com us anuncio que la Festa Major de Sant Pere 2020 queda cancel·lada”, diu l’escrit del batlle, publicat el passat 25 d’abril.

Jaume Oliveras manifesta la seva tristesa, però també parla d’una “decisió responsable” i anuncia la preparació d’una proposta “que permeti viure, ni que sigui virtualment i amb solucions imaginatives, la Festa Major”. En aquest sentit, anuncia que posaran tots els esforços, de la mà de les entitats, del sector comercial i de restauració, així com dels veïns i veïnes que s’hi vulguin sumar per celebrar una “gran festa a la tardor”, amb diferents propostes “i en què també hi haurà lloc per recordar les persones que ens han deixat a causa del virus”, i  “per homenatjar les persones que aquests dies hi estan deixant la pell perquè ens en sortim”.

Deixa un comentari