Publicat el 05/11/2021

Els progressos en la vacunació i el control de la pandèmia permetran fer-hi balls, concerts i actuacions de tota mena dins de La Festa Major de Teià. Però la prudència en la desescalada ha obligat a delimitar espais i aforaments

 

Per facilitar el control d’accés i evitar les cues, l’Ajuntament ha establert dos mecanismes per assegurar-se lloc: la inscripció prèvia gratuïta i el pagament simbòlic.
Els actes amb aforament limitat i necessitat de reserva prèvia gratuïta són els següents:

– Dimecres 10 de novembre, a les 19h,
Pregó inaugural de Festa Major, a càrrec del Club Excursionista Teià, a la pista de l’Agrupació Esportiva Teià. Podeu reservar les vostres entrades en aquest enllaç.

– Dijous 11 de novembre a la sala d’actes de La Unió
Acte de lliurament dels guardons del Tei de Plata i del Teianenc/a de l’any
.
Confirmeu la vostra assistència aquí.

– Dissabte 13 de novembre a les 9h
XXVI Passejada: Les formes del granit, al mirador de la Cornisa.
Inscriviu-vos-hi enviant un missatge a unio@teia.cat

Dissabte 13 de novembre a les 20h
Espectacle estàtic de foc,
 a càrrec dels Dimonis de Teià i de l’Escola d’Arts Escèniques Bibiana Morales, a l’aparcament del torrent del Doctor Barrera. Aquesta activitat ha ampliat l’aforament inicialment previst perquè s’han eliminat les cadires i es podrà fer a peu dret. Podeu reservar el vostre lloc en aquest enllaç.
Després de l’acte, els Dimonis i les persones que ho vulguin podran anar tranquil·lament fins a la plaça de Catalunya, des d’on s’iniciarà un petit correfoc que finalitzarà al parc de can Godó.

Els actes de pagament costaran 1 euro per persona, tant els adults com els infants. Podeu comprar les vostres entrades clicant damunt dels corresponents enllaços:

 Concert de Biflats. Dimecres 10 de novembre, a les 21h, a l’envelat de can Bruguera.

– Funció de teatre: Ovelles, amb Sara Espígul, Biel Duran i Albert Triola. Dijous 11 de novembre, a les 20h, al Teatre la Flor de la Palma.

– Funció de teatre familiar: Safari, a càrrec de la companyia Baldufa Teatre. Divendres 12 de novembre, a les 18h, al Teatre la Flor de la Palma.

– Concert de Marcel i Júlia. Divendres 12 de novembre, a les 23h, a l’envelat can Bruguera.

– Teatre musical: Mistela, candela, sarsuela, a càrrec d’Epidèmia Teatre. Dissabte 13 de novembre, a les 18h, al Teatre de la Flor de la Palma.

– Concert de 3Places, Reland i The Tyets. Dissabte 13 de novembre, a les 23h, a l’envelat can Bruguera.

– Concert de Xiula. Diumenge 14 de novembre, a les 12 h, a l’esplanada de can Padellàs. Aquest espectacle ha ampliat l’aforament inicialment previst per donar resposta a la gran demanda d’entrades.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament de Teià

Deixa un comentari