Publicat el 14/06/2020

La setmana vinent comença a Montgat, la Festa Major de Sant Joan, que s’adapta a les restriccions de la desescalada, programant algunes activitats presencials i d’altres de virtuals

Tot a punt per celebrar la Festa Major de Sant Joan, que com l’última festivitat de Sant Jordi s’adaptarà a les limitacions imposades per la COVID-19 amb moltes propostes i activitats per a tots els públics.
Del 12 al 22 de juny els veïns i veïnes de Montgat poden participar al Concurs d’Instagram   “Com celebraràs aquest any la Revetlla de Sant Joan” promogut pel Mercat de Montgat.
I durant tota la festa major tothom podrà degustar les millors tapes dels restaurants i bars de Montgat adherits a la iniciativa Tapes de Festa Major.
Del 19 al 24 de juny també hi haurà joc de pistes familiars per a tots els públics, i si seguiu els reptes i les pistes que us donaran podreu descobrir llocs d’interès de Montgat a través de l’APP Trebus.

El tret oficial d’inici de la festa serà el divendres 19 de juny amb un pregó teatralitzat a càrrec del Centre Recreatiu i Cultural, i un lipdub organitzat pels veïns i veïnes de l’AV de Casc Antic i Monsolís.
Clourem el primer dia de festa major amb un concert de música jove amb Mabel Flores i Roba Estesa. Tot plegat s’estrenarà en directe al canal You Tube municipal https://www.youtube.com/channel/UCwrcmYotd2Sk4jdPuHl-daw

Dissabte 20 de juny al matí s’han programat activitats esportives i un tastet d’esports de mar organitzat per l’escola de vela.
A les 19 h hi haurà un concert de música de Cobla amb la Cobla de Premià de Mar que anirà seguit d’un cinema a la fresca a les  22.30 h per a públic familiar, tot plegat a la plaça de la Vila.
La festa continuarà diumenge 21 de juny amb una lectura de contes pels més menuts i un taller de dibuix a càrrec de Montgat Pinta. Per finalitzar, a les 20.30 h s’estrenarà l’obra de teatre “La Poseïda” a càrrec del CRiC de Montgat.

Els dies 22 i 23 de juny hi haurà més activitats: receptes culinàries, lectura de contes per a infants, i el lliurament de premis de la Mostra Literària del Maresme, entre d’altres.
El 23 de juny a les 18 h s’estrenarà la divertida obra de teatre “Revolta de bruixes i bruixots” del CRiC de Montgat. A més, a la nit de la revetlla de Sant Joan no hi faltarà la música, amb les actuacions de los Infumables i el grup Retro’s, concerts que començaran a les 23 h al canal You Tube municipal.

La festa finalitzarà el dimecres 24 de juny amb jocs infantils al carrer Esglèsia, i més teatre a les 18 h amb l’estrena de l’obra “Del cel a l’infern” a càrrec del grup de teatre del CRiC.
Clourem la festa a les 21 h amb un sentit homenatge a totes les víctimes del COVID-19 de Montgat a través del canal You Tube i a les 22.30 h amb un vídeo mapping “Òpera Show” que tindrà lloc a la plaça de la Vila.

Les persones que vulguin participar a les activitats presencials programades durant la festa major, cal que abans reservin seient a l’enllaç,  podeu cercar la informació de l’activitat posant el nom de Montgat https://www.entrapolis.com/ca

Informació complerta del programa de festa major a: https://www.montgat.cat/actualitat/agenda/festa-major-de-sant-joan-2020.html

 

 

Deixa un comentari