Publicat el 26/11/2021

Calella, per vuitè any, homenatja als voluntaris i voluntàries de la ciutat que d’una manera o altra realitzen tasques per ajudar als més necessitats de forma desinteressada

Calella ja es prepara per celebrar la vuitena edició de la Festa del Voluntariat. Serà el dia 3 de desembre a les 20h a la Sala Polivalent de la Fàbrica Llobet-Guri.
Aquesta jornada representa un acte de reconeixement a totes aquelles persones, entitats i associacions que realitzen, d’una manera o altra, tasques per ajudar a les persones que més ho necessiten de manera desinteressada.
El voluntariat és el servei que reflecteix l’esperit de cooperació que hi ha a Calella i que beneficia a tota la ciutadania.

Aquest any, per entrar a la sala on es farà l’acte serà indispensable presentar el passaport Covid que certifiqui que aquella persona està vacunada.
Seguint les mesures establertes pel Procicat també serà obligatori l’ús de la mascareta i es recomana que es tingui cura de la higiene de mans fent servir gel hidroalcohòlic.

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Calella

 

Deixa un comentari