Publicat el 02/06/2016

 

 

Dijous 2 de juny, a les 20:30h, el Centre Excursionista de Teià donarà el tret de sortida amb la projecció a La Unió, de l´audiovisual El món màgic de les muntanyes. Es tracta d´una reflexió al voltant del món i a l´interior de cadascú protagonitzada per l´alpinista teianenca Ester Sabadell, que ha coronat tres 8.000 -el Nanga Parbat, el Broad Peak i el Manaslu- i ha format part de nombroses expedicions que l´han duta des de Líbia fins a l´Antàrtida.

Divendres 3, a les 19:30h, tindrà lloc el Zumba Cim, la tradicional sessió de zumba a la pista exterior de l´AE Teià, davant de La Palma. Hi haurà una samarreta sense mànigues de regal per a les 100 primeres persones que s´hi inscriguin.

La jornada de dissabte 4, tota l´activitat es trasllada al Poliesportiu El Cim, on s´instal·larà un inflable per als més menuts a partir de les 11h. Pel matí, el pavelló acollirà les exhibicions infantils de balla-balla, multiesport, styledance i youngdance, així com diversos tallers.
Se n´ha programat un de defensa personal exclusiu per a dones i un altre d´iniciació al judo per a nens i nenes de 5 a 12 anys a càrrec del Club de Judo Amics Teià, i una sessió lúdica de patinatge gratuïta oberta a tothom organitzada pel Club de Patinatge.
Les persones interessades a participar en alguna de les activitats es poden inscriure al Poliesportiu.

Per la tarda, hi ha previstos dos tornejos: un de futbol sala mixt, entre les 16 i les 20h, i un altre de bàsquet 3×3, de 19:30 a 22h, organitzats per Teià Futbol 5 i l´AE Teià, respectivament.

Deixa un comentari