Publicat el 22/10/2015

A la Fira, la FaPaC presentarà el carnet per a les famílies, amb descomptes i valor social. El carnet permet a les famílíes accedir a avantatges i descomptes en la compra de productes i serveis. La iniciativa ajuda a enfortir l´acció social de la FaPaC en la seva lluita contra les injustícies.
La FaPaC és una de les entitats participants amb un estand a la 4a edició de la Fira d´Economia Solidària de Catalunya que se celebra dissabte i diumenge, dies 24 i 25 d´octubre a Barcelona.
Un any més, la federació ha volgut ser present en aquesta fira per donar a conèixer els seus projectes i la seva activitat compromesa amb la lluita contra les injustícies i en defensa de la participació de les famílies en els projectes educatius dels centres.
En aquest marc, la federació presentarà el Carnet AMPA-FaPaC, un carnet dirigit a totes les famílies de les AMPA que ja es pot sol·licitar i dóna accés a avantatges i descomptes en la compra de productes i serveis de consum habitual a empreses i entitats de l´economia social icooperativa (material escolar, llibres, música, joguines, assegurances, energies renovables, finances ètique, telefonia mòbil, internet, etc.)
El carnet és fruit de l´aliança de la FaPaC amb dues entitats de referència en el món de l´economia social i solidària: la cooperativa Abacus i la plataforma Més Opcions amb qui compartirà espai a la Fira.
Una iniciativa social compromesa
La iniciativa suposa un pas més en el compromís i esforç de la FaPaC per fer costat a les famílies en un moment com l´actual amb un nombre creixent de llars amb necessitats. A més, permetrà a la FaPaC reforçar la seva acció social a través de la seva activitat en defensa de les famílies més desafavorides i d´accions concretes promogudes per les entitats que hi donen suport.
El carnet també serà una eina clau per enfortir el món associatiu, ja que identificarà les famílies com a membres d´una AMPA i farà possible estrènyer els vincles entre els pares i mares d´una mateixa escola i institut, i de l´AMPA amb el centre educatiu i amb la FaPaC.
Com demanar el Carnet AMPA-FaPaC
Totes les famílies que hi estiguin interessades podran sol·licitar el carnet a l´estand de la Fira, demanar-lo a través de la pàgina web de la FaPaC
www.carnetfapac.cat, o a través de la seva AMPA.

Deixa un comentari