Publicat el 12/04/2019

Jordi Filella, president de la Federació, ha transmès la seva alegria i ha donat la” benvinguda” als nous socis

La temporada de pessebres vivents 2019-2020 arrenca ja. I ho fa amb bones notícies ja que sis noves entitats de pessebres s’afegeixen a la família de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya. Les poblacions de Maçanet de la Selva, Sant Martí de Llémena i Calonge (Girona); les de Mont Sant Benet i Cànoves (Barcelona) i Salou (Tarragona) se sumen a les 42 entitats representatives de tot el territori que formen part de la Federació.
En total: 48 entitats. L’adhesió s’ha produït durant l’Assemblea que ha tingut lloc el diumenge 31 de març a Linyola, població on l’entitat de pessebres vivents de la localitat ha fet 20 anys.

119.000 visitants en la passada edició dels pessebres vivents
La passada edició dels pessebres vivents props de 119.000 persones van visitat alguna de les representacions dels 42 pessebres que formaven part fins a les hores de la Federació de Pessebres Vivents de Catalunya, superant totes les expectatives, el que representa un augment del 43,37% respecte de l’any anterior.
L’any 2019-2020 es presenta especialment motivador: primer, per ser capaços no tan sols de mantenir les xifres de visitants, sinó també per a millorar-les; segon, per assolir nous reptes de projectes innovadors i de col·laboració amb altres Federacions i tercer, perquè serà l’any de la presentació definitiva de la Federació Pessebres Vivents de Catalunya.

Per a més informació: www.pessebresvivents.cat
Foto: Escena del Pessebre Vivent de Castell d’Aro.

Deixa un comentari