Publicat el 04/07/2022

La Fira Playmobil s’instal·larà els dies 22 i 23 de juliol al parc de Can Boada. La fira estarà ambientada amb sessions musicals a càrrec de la companyia Bonsó Music

 

 

 

Els propers dies 22 i 23 de juliol arriba la febre del click a Sant Vicenç de Montalt. Al Parc de Can Boada tindrà lloc el festival del col·leccionista de Playmobil, on podreu trobar tot tipus d’al·licients per fer una passejada i gaudir de tot el que ens brindaven aquests petits follets que són els clicks.

Trobareu una divertida col·lecció de minidioramas, amb representacions tan diverses, com escenes agrícoles, espacials, de fantasia o industrials.
També s’instal·laran diferents atraccions inflables, com ara tobogans, multiobstacles i altres, tots dins de la temàtica Playmobil.

Per a les persones interessades a iniciar-se en la cultura del col·leccionisme o per als veterans, hi haurà disponibles parada de venda de producte de la marca, on es podran trobar des de les darreres novetats, fins a referències vintage descatalogades o complements i accessoris per complementar les vostres col·leccions.

També podreu gaudir amb els tallers de manualitats, on els més petits  es podran fabricar les seves pròpies xapes, crear les seves caretes Playmobil personalitzades o pintar i donar vida a les més originals estampes de Playmobil així com aprendre com es munta o desmunta un click.

Tot això i més, ho podreu trobar els dies 22 i 23 de juliol d’11 a 21 h al parc de Can Boada.
La fira estarà ambientada amb sessions musicals a càrrec de la companyia Bonsó Music.

 

Redacció
Imatge i font: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

 

Deixa un comentari