Publicat el 01/06/2023

Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils

 

 

La Diputació de Barcelona organitza, aquest juny de 2023, 26 tallers de Cuina sense pares”  a 15 municipis de la província de Barcelona. Els tallers de “Cuina sense pares” estan pensats perquè joves a partir de 14 anys s’acostin al món culinari a través de receptes saludables i fàcils de dur a terme, amb l’objectiu d’animar-los a posar-se el davantal.

L’activitat té una durada de dues hores, durant les quals es donen un seguit de consells sobre alimentació i s’elaboren plats fàcils, ràpids, saludables i econòmics.
Durant la classe pràctica també es difon el web www.cuinasensepares.cat amb diferents recursos sobre alimentació saludable. Entre altres continguts, s’hi pot trobar un recull de receptes complementat amb un vídeo que mostra el procés d’elaboració de cada plat. També es pot seguir a través de les xarxes socials de la Diputació de Barcelona.

Aquests tallers són una de les activitats que Salut Pública de la Diputació de Barcelona ofereix als ajuntaments per fomentar estils de vida saludables entre els joves.

Calendari:

Centelles: 1 taller, el dia 1

Palau-solità i Plegamans:  2 tallers, els dies 2 i 9.

Santa Maria d’Oló2 tallers, el dia 2.

Sabadell: 1 taller, el dia 6.

Collbató: 1 taller, el dia 7.

Cabrils: 2 tallers, els dies 7 i 14.

Granollers: 6 tallers; 3 el dia 8 i 3 el dia 9.

Sant Fost de Campsentelles: 2 tallers, els dies 8 i 22.

Palafolls: 1 taller, el dia 9.

Mollet del Vallès: 2 tallers, els dies 13 i 15.

Torelló: 2 tallers, el dia 15.

Premià de Mar: 1 taller, el dia 16.

Olèrdola: 1 taller, el dia 16.

Castellterçol:1 taller, el dia 21.

Montornès del Vallès: 1 taller, el dia 26.

 

Redacció
Imatge i font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari