Publicat el 07/02/2020

El projecte de les termes de Ca l’Arnau es va presentar el passat 5 de febrer, durant la visita al municipi de la vicepresidenta segona de la Diputació de Barcelona, Carmela Fortuny

Una de les principals línies del treball municipal al llarg dels darrers anys és l’impuls del patrimoni històric i cultural amb el qual compta Cabrera de Mar, per garantir la seva preservació i per potenciar un dels principals elements dels que disposen per atreure visitants a la població. El passat 5 de febrer es va donar una passa significativa, en aquest sentit, amb el lliurament a l’Ajuntament de Cabrera de Mar del projecte bàsic i executiu per a la protecció i adequació a la visita pública de les termes romanes, ubicades al jaciment de ca l’Arnau, que ha elaborat la Diputació de Barcelona.

L’entrega, juntament amb dos projectes més, va tenir lloc durant la visita al poble de la vicepresidenta segona de la Diputació, Carmela Fortuny.

La proposta tindrà un cost aproximat de 540.000 € i és fruit d’un estudi previ elaborat per la pròpia Diputació l’any 2013. Un cop es disposi de la titularitat dels terrenys i del finançament necessari, l’Ajuntament podrà licitar l’obra que ha de permetre fer visitable aquest important enclavament arqueològic de forma continuada, tal com està previst en el Pla estratègic de turisme.

Deixa un comentari