La Diputació de Barcelona redactarà, a instàncies de l’Ajuntament de Badalona, el Pla Director del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 11/12/2012

La Diputació de Barcelona redactarà en els propers mesos el Pla Director del Monestir de Sant Jeroni de la Murtra, després que l’Ajuntament de Badalona hagi fet arribar a l’entitat supramunicipal una petició en aquest sentit.


El Pla Director del monestir de Sant Jeroni de la Murtra haurà d’ordenar quines actuacions s’han de fer al monestir, tant des del punt de vista urbanístic com des del punt de vista dels usos,  per tal de preservar-lo com a bé cultural i promocionar el seu coneixement. 


L’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, ha explicat que “el Pla director serà la peça bàsica a partir de la qual es podran engegar totes les actuacions posteriors necessàries per poder promocionar el monestir i que tingui la importància que realment mereix”. L’alcalde ha recordat també que la redacció d’aquest pla ha estat llargament reivindicada.


l’Àrea deTerritori i Sostenibilitat de la Diputació de Barcelona emmarcarà la redacció d’aquest Pla Director dins del Programa de suport a la gestió del patrimoni arquitectònic municipal, que forma part del Catàleg de suport als serveis i a les activitats locals del Pla de concertació.

Deixa un comentari