Publicat el 09/07/2021

Des de l’inici de la pandèmia la Diputació ha lliurat als ajuntaments de la província prop de 3 milions de mascaretes

El diputat adjunt de Recursos Humans de la Diputació de Barcelona, Rubén Guijarro, ha rebut aquest matí per part del subdelegat del Govern a Barcelona, Carlos Prieto, una nova remesa de 171.000 mascaretes, que la corporació repartirà entre els municipis de la província de menys de 20.000 habitants, perquè arribin als col·lectius més vulnerables i al personal de serveis essencials. Des de l’inici de la crisi sanitària, la corporació ha distribuït prop de 3 milions de mascaretes per col·laborar amb els ajuntaments en la contenció de la pandèmia; la meitat, procedents de la Delegació del Govern.

Seguint criteris poblacionals, les mascaretes es lliuraran als municipis de menys de 20.000 habitants -264 en total- en les properes setmanes. Aquesta és la sisena tramesa de material sanitari provinent de la Delegació del Govern. Per la seva banda, la Diputació de Barcelona, des de l’inici del confinament, ha donat suport  als governs locals amb l’aportació d’altres partides de materials, de diverses procedències, i amb l’assessorament tècnic necessari.

Amb un calendari de vacunació contra la COVID-19 ja força avançat, i seguint amb les mesures de prevenció, les actuacions d’aquest tipus i el treball conjunt de les institucions continua sent imprescindible per a la contenció de la pandèmia i la conscienciació social sobre la importància de la protecció.

Imatge: El diputat adjunt de Recursos Humans, Rubén Guijarro, ha recollit el material en nom de la Diputació. Foto: Xavier Subias / Diputació de Barcelona

 

Deixa un comentari