Publicat el 15/03/2022

El diputat d’Educació de la Diputació de Barcelona, Josep Monràs,  participarà aquest dimecres 16 de març a les 8:30h, a la inauguració del Saló de l’Ensenyament

 

 

La Diputació de Barcelona participa un any més en una nova edició del Saló de referència dedicat al món de l’educació on totes les persones visitants podran conèixer les novetats en batxillerats, graus, estudis superiors, complementaris, FP, art, esports o idiomes.

L‘estand 552 de la corporació inclou la visita a l’exposició “Transitar, orientar-se en un món canviant”

La mostra és un espai de reflexió per a l’orientació educativa, amb pistes i activitats que ens ajuden a saber on som, on volem anar i què ens cal treballar per arribar-hi. És un recurs de suport molt útil per als joves en les transicions educatives i el foment de noves oportunitats.

L’exposició forma part de les estratègies que la Diputació de Barcelona posa a disposició dels ens locals en la lluita contra l’abandonament escolar prematur i els projectes d’orientació educativa al llarg de la vida i de reincorporació al sistema educatiu. L’exposició és el resultat d’un treball participatiu, amb persones de perfils variats de quatre municipis de la demarcació: Badia del Vallès, Centelles, Sant Vicenç dels Horts i Vilafranca del Penedès.
Els continguts neixen de les seves aportacions i prenen forma gràcies al treball d’un equip de vint joves creatius provinents de diverses escoles d’art, disseny i imatge, com a primera oportunitat professional.
La visita es farà de manera lliure i autoguiada. També s’han programat tres activitats individuals d’aproximadament quinze minuts que es poden desenvolupar durant la visita.

Inauguració Saló de l’Ensenyament. Del 16 al 20 de març.
Dia:   16 de març.
Hora:  8:30h.
Lloc:. Montjuïc, Pavelló 1, Nivell 0, Carrer E, Estand 552. Avinguda  de la Reina Maria Cristina s/n. Barcelona.

Redacció
Font: Diputació de Barcelona

Deixa un comentari