Publicat el 09/02/2020

La xerrada tindrà lloc el 24 de febrer a la Sala de Plens i és oberta a tota la ciutadania

La Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Salut organitza el mes de febrer una xerrada sobre la disfàgia, la dificultat d’empassar. La trobada s’emmarca en el programa de conferències i tallers que aquesta àrea de l’Ajuntament de Dosrius organitza periòdicament amb l’objectiu d’acostar a la població temàtiques d’interès general.

En aquesta ocasió la sessió se celebrarà el dilluns 24 de febrer, a partir de les 17 h, a la Sala de Plens del consistori i és oberta a tota la ciutadania.
La xerrada anirà a càrrec de Josep A. Capdevila, doctor en Medicina, especialista en Medicina Interna i membre de l’Associació de Facultatius Jubilats del Consorci Sanitari del Maresme; que traslladarà als assistents els principals motius pels quals es produeix la disfàgia, quines són les seves conseqüències i símptomes, i què es pot fer per a prevenir-la o millorar-la.

L’Ajuntament agraeix al doctor Josep A. Capdevila i a tots els professionals de la salut la seva implicació en aquest projecte i convida els veïns i veïnes a participar activament d’aquesta i de les diferents trobades que des de la Regidoria de Serveis Socials, Gent Gran i Salut s’organitzaran al llarg d’aquest any 2020.

Deixa un comentari