La delegació de Llavaneres de la Xarxa d´Espectacles Infantil i Juvenil compleix 20 anys però necessita col·laboradors per poder continuar | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 24/10/2012

La Xarxa va posar en marxa diumenge a la tarda, a la sala polivalent d´El Casal de Llavaneres, la temporada d´espectacles infantils 2012-2013 amb una divertida proposta de Galiot Teatre, que va representar Maleït castell. En la presentació de la temporada, la presidenta de la secció local, Rosa M. López, va fer una crida entre els assistents perquè s´animin a col·laborar amb l´entitat, que aquest any compleix 20 anys.
“La Xarxa es va posar en marxa a Llavaneres fa 20 anys, quan el poble tenia 3.000 habitants”, va explicar Rosa M. López. Les persones que van fundar l´entitat eren aleshores pares i mares de nens i nenes petits i s´hi van posar mans a la feina, amb il·lusió, per oferir a la canalla del poble una oferta d´espectacles infantils de qualitat ben a prop de casa. Els anys han passat i, ara, per continuar i no haver de plegar veles, la gent de la Xarxa de Llavaneres necessita reforços per ajudar-los els dies de funció.
A més de demanar gent que vulgui col·laborar en l´entitat, la presidenta de la Xarxa a Llavaneres també va destacar la importància de fer córrer, boca a orella, la programació de l´entitat entre familiars, veïns i coneguts. Tot seguit, us avancem el calendari de funcions. Preneu-ne nota!
Calendari de funcions
Tots els espectacles són en diumenge, a les 18 hores, a la sala polivalent El Casal de Llavaneres.
Espectacles
11/11/2012 –Cia Mòbil  – Espectacle:
Les trifulgues dels germans Garrapinyada
16/12/2012 – Cia  La Ronda  – Espectacle:
Pastorets cap a Betlem
10/03/2013- Cia Nap Buf – Espectacle:
Alfred i la tempesta
14/04/2013 – Cia Martí Doy – Espectacle:
RandeMar
12/05/2013 –  Cia Festuc – Espectacle:
La princesa i el pèsol

Deixa un comentari