Publicat el 08/05/2020

El servei recupera l’horari habitual però s’adoptaran mesures de prevenció i protecció, amb un aforament màxim de 3 persones

Aquest dissabte 9 de maig, la  Deixellaria municipal d’Argentona (http://argentona.cat/fitxa.php?id=413), situada a Can Carmany , al Polígon Industrial Nord, reprendrà el servei, després que es decretés el tancament i suspensió a causa de la crisi sanitària i la declaració de l’estat d’alarma. El comité de crisi municipal, d’acord amb les autoritats sanitàries, han valorat la seva reobertura, amb una sèrie de restriccions.
Els usuaris podran fer ús de la deixalleria respectant les recomanacions i normes de protecció i prevenció sanitàries. L’Ajuntament d’Argentona demana també responsabilitat als veïns, evitant aglomeracions i fent-ne ús de manera esglaonada.

Caldrà tenir en compte les següents consideracions:

  • L’aforament màxim de la deixalleria serà de 3 persones usuàries, respectant sempre les distàncies de seguretat, i seguint el següent circuit: 1 persona a la zona de recepció/bàscula, 1 persona dipositant residus, 1 persona esperant a la zona d’accés.
  • S’atendrà a les persones usuàries una per una i a través de la finestreta.
  • El responsable de la deixalleria indicarà a l’usuari/a on dipositar els residus.
  • Respectar una distància de seguretat de 2 metres amb el personal del servei i la resta d’usuaris
  • Recomanable l’ús de mascareta i guants

 

 

Deixa un comentari