Publicat el 31/07/2019

D’entre els 15 primers hi ha 5 participants del Club Nàutic El Balís de Llavaneres

Avui s’ha iniciat l’Open Week amb dues proves, competició que conforma el Campionat Mundial de la classe Europe i que se celebra en aigües del Club Nàutic El Balís de Sant Andreu de Llavaneres.
A les 12:00h, i després del senyal d’atenció, les 80 embarcacions participants han sortit a navegar amb un vent d’entre 11 i 13 nusos que s’ha mantingut durant tota la competició.
Anna Livbjerg ha fet un segon a la primera prova i un primer lloc a la segona, aconseguint un avantatge de 5 punts respecte el segon, el norueg Lars Johan Brod Tkorb. Conclou el podi provisional el català Pau Schil Catafal, del Club Nàutic Garraf.
A la competició, que acabarà el 2 d’agost, hi participen 80 regatistes de 10 països que competeixen per obtenir resultats classificatoris per a la participació en el Campionat del món que se celebrarà, també a El Balís, del 5 al 9 d’agost.
L’Open Week compta amb una abundant flota espanyola representada per 46 regatistes, 14 dels quals representen al CN El Balís. Dels 80 participants, la majoria són europeus, excepte tres que naveguen per Colòmbia i Brasil.

Web Oficial: http://www.ewc.cnelbalis.com/es/default/races/race – https://www.facebook.com/cnelbalis –  https://twitter.com/cnelbalis https://instagram.com/cnelbalis

 

 

 

 

 

 

Deixa un comentari