Publicat el 23/01/2015

Segons informa Mataró Ràdio, en una entrevista que va fer-se en aquest mitjà al president del TecnoCampus i regidor de Promoció Econòmica de Mataró, Miquel Rey, va explicat que “la intenció és unir tots els alumnes dels graus i màsters de l’Escola Superior de Ciències de la Salut del TecnoCampus en un mateix laboratori de pràctiques en el qual hi hagi també metges”.
D’aquesta manera, segons ha informat l’emissora municipal, “es pretén que els professionals puguin seguir l’evolució dels pacients que es tractin de les especialitats que imparteix l’escola i, a la vegada, augmentar les pràctiques que fan els estudiants dels graus d’Infermeria, Fisioteràpia, Ciències de la Salut i l’Esport i del màster en Cronicitat”. Alhora també s’aposta per generar “més connexió entre el món professional i l’universitari i per donar un servei especialitzat als pacients alhora que els estudiants també augmenten els seus coneixements”.
Per dissenyar conjuntament el projecte ja haurien parlat TecnoCampus i el Consorci Sanitari del Maresme, ja que es vol activar en els propers mesos. També es vol implicar en aquesta iniciativa la Corporació de Salut del Maresme i la Selva i l’Hospital Germans Trias i Pujol i no es no descarta que també pugui col·laborar-hi el sector privat

Deixa un comentari