Publicat el 30/08/2021

La setmana passada Aigües de Mataró va iniciar les obres d’instal.lació de la xarxa del TubVerd al polígon industrial d’El Cros d’Argentona, a l’alçada de la rotonda del Mas Costabella fins al carrer Garbí

Els treballs es prolongaran al voltant de 3 mesos i es realitzaran per trams, per tal de minimitzar la seva afectació. Amb tot, hi haurà incidències intermitents en la circulació i estacionament de vehicles, així com en el pas de vianants en la zona afectada.

El TubVerd és la xarxa de distribució urbana de calor i fred que transporta aigua calenta a 85-90 ºC a través de canonades sepultades sota terra. La iniciativa aprofita l’energia procedent de l’Estació Depuradora d’Aigües Residuals de Mataró i del Consorci pel Tractament de Residus Sòlids Urbans del Maresme (CTRSUM). El sistema escalfa aigua per a dutxes, piscines així com l’aire per climatitzar totes les zones o generar el fred per a aire condicionat. Aquesta xarxa arriba tant a edificis públics com privats, i fins i tot a habitatges particulars com al barri de la Renglera de Mataró.

Redacció
Imatge i Font: Ajuntament d’Argentona

Deixa un comentari