Publicat el 09/04/2018

El fill menor de la parella ha resultat ferit amb talls a les mans quan intentava impedir que el seu pare s’autolesionés

La comitiva judicial ha acabat, prop de les cinc de la tarda, el registre del pis del detingut per matar la dona a Blanes (Selva). Els agents d’investigació dels Mossos d’Esquadra, la policia científica, el jutge i el fiscal havien arribat a l’immoble, situat al carrer Cristòfor Colom 21, poc després de dos quarts de dues de la tarda. Abans, havien estat a l’hospital comarcal per fer l’aixecament de cadàver de la víctima, una dona de 40 anys d’origen bolivià.
El sospitós, de 41 anys i de la mateixa nacionalitat, no ha estat present durant el registre perquè es troba ingressat a l’hospital on l’han operat per les ferides que s’ha autoinfringit apunyalant-se a l’abdomen.
El fill menor de la parella, d’uns 10 anys, ha patit ferides menys greus a les mans quan ha intentat impedir que el pare s’agredís.

La comitiva judicial ha estat recopilant proves i vestigis relacionats amb el crim, que hauria tingut lloc al dormitori de la parella. Els agents de policia científica han marxat de l’edifici enduent-se diferents bosses amb proves.
Durant el registre, han hagut d’avisar els Bombers de la Generalitat per obrir una caixa forta que hi havia a l’habitació per veure si hi havia algun objecte d’interès per a la investigació a l’interior

ACN Blanes
Foto: Pla general de la terrassa del domicili on ha mort una dona a Blanes aquest 9 d’abril del 2018

 

Deixa un comentari