La Colla de Geganters de Vilassar de Dalt estrena un web per a mòbils | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 19/01/2012

Dins les activitats del centenari dels gegants Lluís i Maria que se celebra aquest 2012, la Colla de Geganters de Vilassar continua avançant en el camí de les noves tecnologies i aposta ara per una versió per a smartphones del seu lloc web. A més, amb la publicació del web mòbil els Geganters de Vilassar es converteixen en l´única colla gegantera que disposa d´aquesta tecnologia.
Aquesta iniciativa se suma a la presència que la Colla de Geganters de Vilassar de Dalt ja té a la xarxa amb el seu web, i els seus perfils a Facebook i Twitter continuant amb la voluntat d´apropar la seva activitat al màxim de públic possible aprofitant totes les oportunitats que ofereix el món digital.
Aquesta iniciativa s´emmarca en la commemoració del primer centenari dels gegants Lluís i Maria que culminarà amb els dos actes principals de la celebració. La trobada de gegants l´1 de maig i els actes centrals del centenari que tindran lloc els dies 25 i 26 d´agost.
Podeu accedir a aquesta nova plataforma a través del navegador del vostre dispositiu Android, iPhone o Blackberry a l´adreça m.wix.com/elsgegants/web

Deixa un comentari