La coca de Llavaneres, a -La Riera- de TV3 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 14/02/2013

La coca de Llavaneres protagonitza una seqüència de la sèrie de TV3 La Riera, ambientada a la comarca del Maresme.  Són les postres escollides per finalitzar un sopar a casa de l´actriu Mercè Sampietro, una de les protagonistes indiscutibles de la telenovel·la. En l´escena, que s´ha enregistrat aquesta setmana, es parla de les excel·lències de la coca de Llavaneres i es donen detalls de la seva elaboració. Una manera de promocionar Llavaneres i aquestes postres, que tenen marca de garantia de qualitat, i alhora de personalitzar la sèrie amb la gastronomia maresmenca. El capítol s´emetrà el proper dilluns 11 de març
La seqüència en què apareixerà la coca de Llavaneres té lloc a casa de la pubilla de Can Riera i mare de la família Guitart Riera, Mercè Riera, que encarna la coneguda actriu Mercè Sampietro. Concretament, transcorre al final d´un sopar en què hi estan convidats el personatge de l´Andrea Santacana, que interpreta l´actriu Pepa López, i el personatge a qui dóna vida l´actor Ferran Rañé. Als comensals els hi semblen unes postres excel·lents i el personatge de Rañé pregunta a l´amfitriona com l´ha elaborat. A més d´explicar-li que és coca de Llavaneres, li detalla els ingredients principals amb què s´elabora: crema, pasta de full i coberta de pinyons i sucre.
La Riera, que aquest any afronta la quarta temporada i que s´emet cada tarda, de dilluns a divendres a les 15,45 hores, combina els enregistraments a plató amb les filmacions a exteriors. A més de Mataró, Arenys de Mar o Sant Pol, Sant Andreu de Llavaneres és un dels municipis on es graven part de les seqüències. El capítol on sortirà la coca de Llavaneres es va enregistrar als estudis que la productora té a Esplugues de Llobregat.

Deixa un comentari