La Clínica de Reproducció Assistida de la Clínica Sagrada Família, pionera i referent mundial en el desenvolupament de noves tècniques de reproducció assistida | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 13/02/2013

El CRA Sagrada Família,  és un referent mundial en el desenvolupament d’innovadores tècniques de reproducció assistida mitjançant eines generades amb alta tecnologia.
Des del CRA i dirigit pel doctor Julio Herrero, s’ha desenvolupat una eina innovadora que permet visualitzar i comprendre, mitjançant vídeos 3D, els mètodes i tècniques utilitzats en el camps de la reproducció assistida per part dels pacients: l’Atlas Interactiu de la Reproducció Assistida. Aquest instrument, que ha facilitat la tasca dels experts mèdics d’explicar als pacients la ciència reproductiva s’ha divulgat a Espanya, Alemanya, Itàlia, Llatinoamèrica i Àsia.
‘Mujerayuda a mujer’
En una societat com l’actual, on la dona allarga l’edat de tenir el primer fill, moltes dones es troben amb problemes per quedar-se embarassades. Davant d’aquesta situació i, amb l’objectiu d’ajudar les dones que no aconsegueixen ser mares de forma natural, el CRA ha impulsat un programaper la donació d’òvuls. Aquest projecte, que compensa les dones que de manera solidaria i amb vocació d’ajuda a altres dones es sotmeten a un tractament per la donació d’òvuls, s’emmarca sota l’eslògan ‘Mujerayuda a mujer’.
www.reproduccio-asistida.comwww.donantesdeovulosbarcelona.com

Deixa un comentari