Publicat el 05/08/2014

Que la premsa gratuïta continua amb bones dades pel que fa a l’audiència, ja fa temps que no es pot posar en dubte, i el Maresme és una de les comarques on es localitza un dels exemples més clars. La nostre publicació, La Clau, es consolida com una de les 10 revistes gratuïtes més llegides de Catalunya, amb 47.320 lectors per número, i manté el lideratge diferenciat als pobles del Baix Maresme.
Sou molts els qui feu possible que un projecte que va començar fa 30 anys sigui reconegut en l’actualitat per l’EGM-Baròmetre de Catalunya com un dels mitjans més llegits del país, tot i tenir un abast local. De la proximitat en la que es desenvolupa La Clau en formen part tant els municipis petits i mitjans, com els lectors, els anunciants, els punts de distribució i molts col·laboradors. Unes dades tan favorables com aquestes les hem aconseguit entre tots, i ens empenyen, amb la il·lusió del primer dia, a oferir-vos més i millor.
Un cop més, gràcies a totes i tots per la confiança que ens feu, és el millor incentiu per continuar millorant el nostre projecte comunicatiu.

Deixa un comentari