Publicat el 09/07/2020

Aquestes càpsules formatives gratuïtes s’impartiran per via telemàtica els dimecres 15 i 22 de juliol

Si la importància de les xarxes socials en l’àmbit empresarial  és inqüestionable, és igualment imprescindible fer-ne una bona gestió per posicionar la nostra marca en la comunitat digital, per tenir-hi una presència destacada i la possibilitat de fidelitzar, i també d’accedir, a un gran nombre de clients, i fer-ho correctament és essencial. Des de La Clau, conscients d’aquesta realitat i coneixedors del màrqueting off-line i on-line, hem dissenyat unes càpsules formatives gratuïtes sobre xarxes socials per a empreses que s’impartiran per via telemàtica: dimecres 15 a les 15.30 h i dimecres 22 a les 20.15 h. 

La Clau Social Media ofereix, així, la possibilitat de conèixer millor les diferents eines d’aquest àmbit de la comunicació. Les càpsules parlaran sobre el seu ús correcte, així com de les bones pràctiques que permeten treure’n tot el profit.

En les dues primeres càpsules s’explicarà per què les xarxes socials són tan necessàries, quina és la millor per a cada negoci i quina importància tenen els continguts que s’hi publiquen. A més, es donaran pautes i consells per aconseguir tenir una bona presència a Internet i obtenir els millors resultats.

Participar en aquestes càpsules formatives no té cap cost, només cal enviar un correu a l’adreça electrònica socialmedia@laclau.cat, indicant el nom de l’empresa i el de la persona que es connectarà a la sessió. Posteriorment, els inscrits rebran un correu de confirmació amb les instruccions per connectar-se.

Deixa un comentari