La Clau, mitjà de referència al Baix Maresme amb més de 90.000 lectors en l´últim mes | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 25/10/2012

El setmanari la Clau és, segons les darreres dades d’audiència del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, el mitjà més llegit als pobles del Baix Maresme


 


Que la premsa gratuïta manté les bones dades d’audiència, fa temps que ningú no ho dubta, i el Maresme és una de les comarques on trobem un dels exemples més clars, ja que s’hi dóna el significatiu cas que, en el rànquing de revistes i publicacions periòdiques més llegides, les tres primeres posicions les ocupen les capçaleres Tot Mataró, Capgròs i La Clau, totes tres associades a l’ACPG (l’Associació Catalana de la Premsa Gratuïta) i amb una trajectòria de molts anys a la comarca. Les dues primeres, a més, liderant les audiències a la ciutat de Mataró. I la revista La Clau, com a líder indiscutible en el conjunt dels pobles de la comarca.


 


En un àmbit més general, cal dir que el nostre setmanari, La Clau, es consolida com una de les 10 revistes gratuïtes més llegides de Catalunya i continua confirmant el lideratge diferenciat als pobles del Baix Maresme, superant l’audiència assolida per diaris amb tant de prestigi com La Vanguardiao El Periódico, esportius com El Mundo Deportivo o Sport o per revistes setmanals com Hola, Lecturas i Pronto.


 


Sou molts els qui feu possible que un projecte que va començar fa gairebé 30 anys sigui reconegut en l’actualitat pel Baròmetre de la Comunicació com un dels mitjans més llegits de Catalunya, tot i tenir un abast local.D’aquesta proximitat que dóna suport a La Clau en formen part municipis petits i mitjans, lectors, anunciants, punts de distribució i molts col.laboradors. Unes dades tan favorables les hem aconseguit entre tots, i ens empenyen, amb la il.lusió del primer dia, a oferir-vos més i millor. 

Deixa un comentari