Publicat el 01/02/2016

Els ciutadans de tot Catalunya ja es poden inscriure a la web socresponsable.org per aconseguir cita amb algun dels més de 250 centres veterinaris dels que FAADA n’espera aconseguir l’adhesió. Per fer la campanya més visible, FAADA ha rodat un espot sobre la importància d’identificar els animals amb testimonis reals de persones que van perdre els seus companys. Vegeu…

 https://www.youtube.com/watch?v=LmnUTiJcYeI

Així, els vertaders protagonistes d’aquesta campanya d’identificació i esterilització són els animals. L’any passat, la campanya va aconseguir dur a terme 9.106 esterilitzacions i 4.603 identificacions en tres mesos. La campanya estarà en marxa fins el 30 d’abril.

La responsable de la campanya, Alba Jornet, explica que ”ja fa setmanes que arriben a la nostra fundació trucades per demanar informació sobre les condicions, el llistat de veterinaris i com accedir-hi. Això indica que la consciencia va augmentant entre aquells que conviuen amb animals de companyia”.

 La campanya està oberta a tots els propietaris de gossos, gats i fures de Catalunya. Per beneficiar-se dels preus promocionals, només cal tenir l’animal identificat (o identificar-lo durant la campanya) i apuntar-se al lloc web www.socresponsable.org.

Sóc Responsable va néixer fa cinc anys amb la voluntat de conscienciar la població sobre la necessitat d’identificar i de controlar la natalitat de gossos, gats i fures – per combatre l’abandonament- i també per facilitar-ne l’esterilització i la identificació.

 “Controlar la natalitat és la única solució”, explica Jornet. “Els refugis i protectores de Catalunya comptabilitzen uns 30.000 animals recollits cada any, però sabem que són molts més, si pensem en tots aquells que no arriben mai a un refugi, perquè moren atropellats, viuen al carrer o en el millor dels casos són acollits per particulars”.

Deixa un comentari