Publicat el 04/11/2015

La prova, organitzada per Gaudium Sports i amb el suport de l´Ajuntament de Badalona, l´Ajuntament de Montgat, Marina Badalona i la Diputació de Barcelona, tindrà lloc el diumenge 21 de febrer del 2016.
La Maratest s´ha convertit en una prova de referència per fer, en companyia i amb tots els serveis, la tirada llarga prèvia a una marató.
La cursa compta amb llebres que marquen sis ritmes objectius de marató: 2:45h, 3:00h, 3:15h, 3:30h: 3:45h i 4:00h i amb avituallaments d´aigua i cronometratge cada 5 quilòmetres. A més, en el pas pel quilòmetre 15 i a l´arribada, els participants disposen d´avituallaments sòlids i de beguda isotònica.
Amb sortida i arribada a l´Av. Alfons XIII, davant del Pavelló Olímpic de Badalona, que per cinquè any consecutiu serà el centre neuràlgic de la competició, el traçat de la Maratest destaca per ser força planer i per passar per alguns dels llocs més emblemàtics de Badalona i de Montgat.
Les inscripcions online per a la Maratest de Badalona ja estan obertes i es poden formalitzar a la pàgina web de la cursa www.maratest.com.
El preu d´inscripció és més econòmic fins al 16 novembre 2015.
CONTACTE:
Pàgina web:
www.maratest.com
Facebook:
www.facebook.com/maratest 
Twitter: @maratest30km
Mail:
info@maratest.com

Deixa un comentari