Publicat el 02/01/2022

Els Reis d’Orient informen d’un petit canvi en el recorregut de la cavalcada que faran el 5 de gener a Vilassar de Mar amb l’objectiu de rebre a les nenes i els nens del nostre poble de la millor manera possible

 

Així, i donada l’actual situació epidemiològica, la comitiva reial conclourà a l’escola Pérez Sala i no a la plaça de l’Ajuntament, com estava previst inicialment.
Ses Majestats han introduït aquest canvi per tal de rebre als infants i les seves cartes en un entorn que s’adequa millor a l’actual situació pandèmica i que facilitarà el respecte a les mesures sanitàries vigents.

Amb la normativa actual, no caldrà demanar cita prèvia per assistir-hi, però l’ús de mascareta serà obligatori en tot moment i caldrà evitar les aglomeracions.

Amb aquest canvi, el recorregut complet serà el següent:
La comitiva dels Reis d’Orient arribarà a les 17.30 h al polígon industrial Els Garrofers; seguirà per l’av. Montevideo, Narcís Monturiol, Ctra. de Cabrils, Santa Maria, Via Octaviana, Maria Vidal, Sant Genís, Montserrat, Sant Josep, Mare Caterina Coromina, Riera d’en Cintet, Colom, Montevideo i finalitzarà a l’escola Pérez Sala (19.15 h, aproximadament), on Ses Majestats s’instal·laran en una carpa per recollir les cartes dels infants. Tingueu  la vostra carta de desitjos preparada i no us perdeu la cita!

Redacció
Imatge i  font: Ajuntament de Vilassar de Mar

Deixa un comentari