La Casa museu de Canet enregistra un elevat nombre de visitants durant el 2011 | La Clau -Revista gratuïta del Maresme
Publicat el 04/03/2012

Tot i estar vuit mesos tancada per les obres de remodelació, el 2011 ha estat un any de molt de pas de visitants per la Casa museu Domènech i Montaner. En total, durant el 2011 s´han fet 59 rutes i l´han visitada 4.961 persones.
Les rutes eren exteriors pels carrers del centre de Canet de Mar amb l´objectiu de donar a conèixer el patrimoni arquitectònic, la història i la cultura del nostre poble.
L´elevada xifra de visitants del mes setembre que coincideix amb la reobertura de l´equipament i amb la Fira Mercat Modernista, demostra la gran expectació que es va crear aquest any amb la nova museïtzació que fa possible una mirada més interactiva a la vida i les obres de l´arquitecte Lluís Domènech i Montaner.
La Casa museu és un equipament que atreu sobre tot visitants del nostre poble, seguit pels de la província de Barcelona i els estrangers amb nacionalitats tan diverses com Japó o França.
El públic de més afluència és el jubilat, sobretot dones que vénen en grup, ressaltant que el públic familiar està augmentant de manera clara.
 Es consolida també la ruta del primer dissabte de mes que s´organitza sense haver de reservar prèviament.
El 2012 ha començat amb molta empenta, al gener s´han fet 7 rutes i 3 visites comentades i la Casa museu ha tingut un total de 494 visitants. Cal destacar que bona part dels visitants, sobretot els d´altres poblacions catalanes, es queden a dinar i molts d´ells fan també l´esmorzar, al municipi.

Deixa un comentari