Publicat el 02/06/2020

Amb motiu de la reobertura s’estrenen, el mateix dijous 18 de juny a les vuit del vespre, els “Tastos modernistes a la fresca” i el “Maridatge de vins amb Modernisme” en una primera versió online

Després de tres mesos, la Casa Coll i Regàs torna a obrir les seves portes el proper 18 de juny de 2020 en els seus horaris habituals.
Des de la Fundació Iluro s’ha preparat un pla de reobertura de la Casa basat en la guia publicada per la Secretaría de Estado de Turismo en coordinació amb el Ministerio de Sanidad i el Pla de Desconfinament del sector cultural del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

La reobertura de la Casa té per objectiu garantir, en primer lloc, la seguretat i benestar del públic i els seus treballadors i treballadores. Per aquest motiu, reduïm l’aforament a un terç per visita guiada amb el recorregut limitat i senyalitzat per respectar la distància de 2 metres de seguretat.
L’ús de mascareta és obligatori i es recomana comprar les entrades online.
A més, s’han intensificat els protocols de neteja i desinfecció i a l’acollida de la Casa es compta amb dispensadors de gel higienitzant a més de les pantalles de metacrilat al mostrador d’atenció al visitant.

Com ja és habitual, cal concertar la visita amb reserva prèvia i el pagament ha de fer-se online o amb targeta donat que no s’accepta en metàl·lic.
Degut a aquestes condicions d’aforament i perquè ningú es quedi sense plaça, des de la Casa s’han creat uns packs regal per comprar entrades sense data que inclouen regals i altres productes de marxandatge a preus molt ajustats.

El mateix dijous 18 de juny a les vuit del vespre, s’estrena la nova activitat Tastos modernistes a la fresca amb la voluntat de ser una experiència exclusiva que fusiona l’arquitectura modernista amb la cultura enogastronòmica. Aquesta nova activitat de Maridatge de vins amb Modernisme ideada amb la col·laboració de DO Alella s’ofereix online i quan sigui possible, s’afegirà l’opció en format presencial.
La compra online inclou 4 vins DO Alella que s’envien a domicili juntament amb l’enllaç per veure el vídeo d’una visita exclusiva de la mà dels guies oficials de la Casa al costat d’experts enòlegs i sommeliers dels vins.

Tant els Tastos modernistes a la fresca, amb aforament limitat, com el Maridatge de vins amb Modernisme, ja es poden adquirir a la pàgina web de la Casa: www.fundacioiluro.cat

 

Deixa un comentari